Skoči na glavno vsebino
+386 (0)3 56 70 200 tajnistvo@osik.si

19. 1. 2024 

Utrujeni od plesa smo se prebudili v zasneženo jutro. Po zajtrku smo se odpravili smučat, saj so nam pripravili progo in zagnali vlečnico. Dobro smo se nasmučali, se najedli in se odpravili peš proti avtobusu. Štartali smo malo čez 16. uro.

18. 1. 2024

Jutranji pogled skozi okno ni obetal nič dobrega. Vreme je na progah naredilo preveč škode, zato smučišče ni obratovalo. Dopoldanski čas smo izkoristili za pohod in preživljanje časa na čistem sredogorskem zraku. V popoldanskem času so se učenci po skupinah z zanimivimi prispevki predstavili sošolcem in komaj čakali na večerni ples, katerega so se veselili že pred odhodom v šolo v naravi. Polni lepih vtisov in novih spominov smo še zadnjič smuknili v posteljo. Posebna zahvala gre naši gostiteljici Maši, ki je cel teden skrbela za nase lačne želodčke.

17. 1. 2024

Danes nas je zjutraj presenetilo vetrovno vreme in megla, pa vendar se nismo predali in odsmučali dopoldne. V popoldanskem času smo se pomerili v znanju z različnimi kvizi in zabavnimi socialnimi igrami. 

16. 1. 2024
V čudovitem vremenu smo se zopet podali na smučišče. Vsi smo že osvojili vlečnico in prve strmine. Sledilo je tudi sankanje ob sončnem zahodu, videoanaliza naše smuke in večer družabnih iger. Preživeli smo čudovit dan.
15. 1. 2024
Šestošolci smo prispeli v pravo zimsko idilo. Pričakala nas je topla koča, urejeno smučišče, dobra hrana in idealno vreme. S seboj smo prinesli še dobro voljo, zato je bil naš dan popoln.
Spoznali smo tudi FIS pravila na smučišču in pravila varne smuke, da bo naš teden potekal varno ter se bomo čim več naučili. Zvečer smo se z lučkami sprehodili do Velike kope, kjer smo se povzpeli na ogromen kraljevi stol in izkusili energetske točke.
Dostopnost