Skoči na glavno vsebino
+386 (0)3 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, skrbniki.

Počitnice se počasi zaključujejo in v četrtek, 1. 9. 2022, se pričenja šolsko leto 2022/23. Seznanjamo vas z nekaterimi osnovnimi informacijami.

Pouk za učence od 2.–9. razreda matične in podružnične šole bo prvi šolski dan potekal po priloženem urniku od 8.20–12.40. Učenci s seboj prinesejo copate, pisala in ostale potrebščine po urniku.

Prvošolci in prvošolke bodo pričeli z dejavnostmi ob 9. uri.

Pred poukom in po pouku bo organizirano najnujnejše varstvo. Prosimo, da za 1. septembra in 2. septembra učencem (od 2. do 5. razreda) v beležko napišete, do katere ure bodo v varstvu. Za kasnejše dni bo veljala prijavnica, ki jo boste oddali razredniku.

Šolski prevozi z avtobusi in s kombiji so prvi dan organizirani po priloženem voznem redu.

Kosila in malica so naročena (že prvi šolski dan) za vse tiste učence, ki ste jih prijavili meseca junija. Prijave in odjave prehrane za posamezne dneve so že možne preko eAsistenta ali v tajništvu šole (tajnistvo@osik.si ali tel.: 03 56 70 200).

Opažamo, da vsi starši meseca junija v eAsistentu še niste izpolnili prijavnice na prehrano za novo šolsko leto. Ponovno odprta prijava je do torka, 30. 8. 2022, zato prosimo, da jo izpolnite.

Da zagotovimo varno in učinkovito izvajanje vzgojno-izobraževalnega procesa, bomo v skladu z navodili MIZŠ in NIJZ upoštevali priporočila.

V šolo naj prihajajo samo zdravi otroci. Samotestiranje bo v primeru znakov obolelosti v domačem okolju. Še vedno bomo dajali poudarek na umivanju rok, na ustrezni higieni kašlja in prezračevanju prostorov.

Naredimo si uspešno leto, polno prijetnih in nepozabnih šolskih trenutkov.      

Vsem skupaj izrekamo prijazno in prisrčno dobrodošlico!

Vodstvo šole in kolektiv

     

Urnik prvi šolski dan

Prevozi prvi šolski dan

Kratice predmetov

Prevozi šolsko leto 2022/2023

Dostopnost