Skoči na glavno vsebino
+386 (0)3 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Spoštovani starši,

najprej bi se vam radi zahvalili za sodelovanje v zbiralnih akcijah starega papirja, ki smo jih izvedli v prejšnjem šolskem letu.

Tudi v letošnjem letu bomo izkupiček zbiralnih akcij namenili šolskemu skladu. Upamo, da bomo uspeli zbrati čim več sredstev in bomo lahko pomagali pri financiranju nadstandardnih programov, šol v naravi, prevozov na tekmovanja itd.

Tokrat bo zbiralna akcija potekala istočasno na matični in tudi podružnični šoli.

Zbiralna akcija se bo pričela v ponedeljek, 9. oktobra, zaključila pa v ponedeljek, 16. oktobra. Na matični šoli bo zabojnik, kamor lahko kadarkoli oddate papir (ne karton), na parkirišču pred šolo.

Na podružnični šoli Mlinše pa papir oddate pred vhod šole. Upamo, da boste tudi v letošnjem letu tako množično sodelovali v zbiralnih akcijah.

Hkrati pa vas obveščamo, da še vedno poteka akcija zbiranja plastičnih pokrovčkov (zamaškov). Akcija bo potekala celo šolsko leto, na matični in tudi podružnični šoli Mlinše.

Učenci naj v šolo nosijo izključno ZAMAŠKE PREHRAMBENEGA SEKTORJA (embalaža pijače, jogurtov, mleka, olja …). Ostalih zamaškov NE zbiramo (kozmetika, detergenti, mehčalci …). Prosimo vas, da to upoštevate.

Sredstva bodo namenjena šolskemu skladu. Zamaške učenci oddajo pri vhodu ali razredniku.

Najlepša hvala za sodelovanje!

                                                                                                                         Jana Naraglav, predsednica šolskega sklada

Dostopnost