Skoči na glavno vsebino
+386 (0)3 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Naši atleti so ponovno navdušili na področnem prvenstvu, ki je bilo v ponedeljek, 29. 5. v Hrastniku. Vseh 30 je popolnoma upravičilo zaupanje z zgledno borbenostjo, doslednim upoštevanjem navodil, predvsem pa s prizadevnim treniranjem po pouku. Kar polovica se jih je vrnila z medaljami.

Največ možnosti za uvrstitev v finale državnega prvenstva imajo: zmagovalec v skoku v višino NIK LUKMAR, prvak v suvanju krogle ŽAN FEŠTAJN in drugo uvrščeni v skoku v višino med starejšimi učenci GABER SUŠNIK. Najhitrejša tekačica na 60m je bila NIKA PISKAR.

Srebrne medalje so osvojili še ROCCO TATAROVAC, JAKA GRBEC, štafeta fantov (Rocco Tatarovac, Matic Smrkolj, Jaka Grbec, Nik Božjak) in najbolj presenetljivo MIHA MIKLIČ.

Tretja mesta so si priborili TJAŠA RESNIK, MATIC SMRKOLJ, DOMEN DORNIK, MAŠA UDOVIČ, LILI SEŠLAR in ŠTAFETA DEKLET (Nika in Lea Piskar, Lili Sešlar, Ela Gobovc).

Kot rečeno na začetku, vse pohvale zaslužijo vsi reprezentanti, katerih rezultate si lahko ogledate na oglasni deski pred telovadnico.

Dostopnost