Skoči na glavno vsebino
+386 (0)3 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Spoštovani starši, zakoniti zastopniki!

Kot zagotovo že veste na šoli deluje šolski sklad, ki s pomočjo donacij izboljšuje pogoje in kakovost vzgojno-izobraževalnega procesa. Sredstva pridobivamo s pomočjo donacij staršev, prispevkov donatorjev, z dobrodelnimi prireditvami in različnimi zbiralnimi akcijami. Zbrana sredstva namenimo za delo z nadarjenimi učenci, za nakup nadstandardne opreme, za delno subvencioniranje šole v naravi ter za ostale dejavnosti, ki se ne financirajo iz javnih sredstev.

V šolski sklad pa lahko od lanskega leta prispevate tudi vaš del dohodnine. Šolski sklad šole je lahko na podlagi veljavnih zakonov upravičen do največ 0,3 % donacije.

Zato vas vabimo, da svoj del dohodnine namenite šolskemu skladu Osnovne šole Ivana Kavčiča.

To lahko storite prek:

  • elektronskega poslovanja FURS eDavki, kjer oddate obrazec »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije«, v katerem pod davčno številko upravičenca navedete 33761663 in vpišete odstotek 0,3.
  • priloženega obrazca »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije«, ki ga dopolnite s svojimi podatki, natisnete in pošljete na pristojni davčni urad (Finančni urad Hrastnik, Log 9, 1430 Hrastnik).

Pojasnila in navodila za izpolnjevanje obrazca

Obrazec za oddajo

Najlepša hvala vsem, ki ste že prispevali v šolski sklad šole, in hvala vsem, ki boste to še storili.

                                                                         Ravnatelj Uroš Burgar ter upravni odbor šolskega sklada OŠ Ivana Kavčiča

 

Dostopnost