03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Četrtek, 19. 11

Zgodnjemu prebujanju je sledila telovadba na svežem zraku. Danes se je druga skupina sprehodila po ptujskem polju in obiskala kmetijo Bolcar. Korant dobil svojo dokončno podobo na naših likovnih delih. Ali veste, koliko zvoncev ima korant okoli pasu? Mi odgovor poznamo. 🙂 Popoldan smo se urili v plavanju. Zvečer pa smo po skupinah pokazali, kako dobro pojemo in kako dobro pripovedujemo šale. Za konec smo ob soju laserskih luči in zvokih glasbe in megle tudi zaplesali. Sledil je zasluženi počitek.

Sreda, 18. 11.

Danes smo se dokončno prebudili z jutranjo telovadbo. Dopoldne smo opazovali oblake, merili temperaturo in veter ter ponazorili meglo.  Na nebu smo opazili oblake stratuse, ki napovedujejo dež. V popoldanske času smo se odpravili v terme, kjer smo uživali na toboganu in skakali v vodi. Zvečer smo se preizkusili v plezanju in lokostrelstvu.

Torek, 17. 11.

Zgodnjemu prebujanju je sledil kratek jutranji sprehod, ob občudovanju sončnega vzhoda.

Dopoldne smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina se je odpravila na kmetijo Bolcar, kjer smo si ogledali njihov letni pridelek. Druga skupina se je seznanila s kulturno dediščino Ptuja in izdelovala korante. Popoldan smo se urili v plavanju. Zvečer je ena skupina plezala po plezalni steni, druga je streljala z lokom.

Ponedeljek, 16. 11.

Vožnja nam je minila zelo hitro saj smo bili polni pričakovanj. Pred domom Štrk so nas prijazno pričakali učitelji in nas namestili v dom. Po kosilu smo se odpravili v Terme Ptuj, kjer smo se preizkusili v plavanju. Več utrinkov pa si lahko ogledate na fotografijah.

Dostopnost