03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

PETEK, 2. marec

Odhod iz doma Fara bo predvidoma ob 12.30, torej je predviden prihod v Medijske toplice ob 14.30.

 

Pozdravljeni, javljamo se še zadnji dan iz šole v naravi. Včeraj smo se preizkusili v streljanju z lokom, spoznavali astronomijo, se pomerili med dvema ognjema in šli na sprehod po snegu. Večer ni minil brez zaključka, imeli smo pravi disco.  Bili smo navdušeni. Danes pa samo se na ogled policijske postaje na mejnem prehodu, nato pa pot proti domu.

ČETRTEK, 1. marec

SREDA, 28. februar

Četrtek je tu in jutri se že vidimo. Tu je nekaj utrinkov s srede. Učili smo se vozlati vozle, spoznavali vreme, tekli na smučeh in iskali sledi živali v snegu. Zvečer smo se preizkusili v kvizu in mirno zaspali.

Pozdrav vsem skupaj!

 

TOREK, 27. februar

Pozdravljeni. Javljamo se iz mrzle Fare, kjer je termometer danes zjutraj kazal -19 stopinj. Vendar mi se imamo lepo. Včeraj smo utrujeni zaspali, saj smo se dopoldan sankali, popoldan smo šli na daljši sprehod do vasi Slavčev Laz, v kateri živita le dva prebivalca. Nato smo si ogledali staro kostelsko hišo, po večerji pa smo se odpravili se v sosednjo vas na ogled stare šole in spoznavanje življenja v teh krajih nekoč. Imamo se lepo.

PONEDELJEK, 26. februar

Tretji razredi smo včeraj dopoldan srečno prispeli na cilj. Uživamo v snežni idili. Tekli smo na smučeh, raziskovali zasneženi gozd in šli na večerni sprehod do lončarja v vasi. Sedaj nas pa čaka sankanje.

Tretješolci in učitelji spremljevalci so srečno prispeli na cilj.

Dostopnost