03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

Petek, 6.3.2015:
Še nekaj utrinkov iz zadnjega dne.

[widgetkit id=79]

Četrtek, 5.3.2015:
Po zajtrku smo se odpravili na smučišče, kjer smo imeli malico in kosilo. Med smučarsko tekmo je močno pihal veter, a je kljub temu tekma uspela. Po prihodu v dom smo odšli v OŠ Cerkno in tam spoznali brunarico obnovljivih virov energije. Zelo smo se zabavali in uživali ob predstavitvi. Potem smo imeli zabavni večer, na katerem smo imeli kviz in razne skeče, ki smo jih predstavili učenci. Umili smo se in odšli spat.

Učenke 6.a razreda.

[widgetkit id=78]

Sreda, 4.3.2015:
Zjutraj smo se zbudili ob 7.00, se oblekli in odšli na zajtrk. Ob 8.30 smo se odpeljali na smučišče, kjer smo smučali do 16.00, vmes smo imeli malico in kosilo. V Cerknem smo obiskali muzej, bilo je zelo zanimivo. Po večerji smo obiskali Laufarijo, kjer so nam predstavili vse like. Njihove maske smo si lahko tudi nadeli.

Učenci 6.b razreda.

[widgetkit id=77]

Torek, 3.3.2015:
Zbudili smo se ob 7.00, pojedli zajtrk in se odpeljali na smučišče. Smučali smo do kosila, pojedli ter še kakšno uro smučali. Po smučanju smo se odpeljali v dom, kjer smo se odpočili. Po počitku nam je učitelj razložil pravila orientacijskega pohoda. Pojedli smo večerjo, nato pa se odpravili po temnem Cerknem v iskanju KT. Zvečer smo se posladkali z večerno zalogo sladkarij.

Učenci 6.a razreda.

[widgetkit id=76]

Ponedeljek, 2.3.2015:
Varno smo prišli in se nasmučali na smučišču Cerkno. Po smučanju smo se odpeljali v dom, kjer smo imeli kratek sestanek, nato pa odšli na sprehod po mestu. Vodič nas je odpeljal na hrib, kjer stoji spomenik posvečen padlim otrokom, ki so med vojno bežali po hribu. S hriba smo se razgledovali po mestu in opazili dve znameniti cerkvi. Nato smo odšli nazaj v dom in povečerjali. Po večerji smo se igrali razne družabne igre. Utrujeni smo legli v svoje tople postelje in se dobro naspali.

Učenke 6.b razreda.

[widgetkit id=75]

Dostopnost