03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

<!–

Petek, 6.3.2015:

Še nekaj utrinkov iz zadnjega dne.

[widgetkit id=79]

–>

Četrtek, 7.5.2015:
Prišel je težko pričakovan zadnji dan pred odhodom domov. Poleg spoznavanja okolja in plavanja smo tudi utrdili računanje in pobrskali po spominu po pisanih črkah, s katerimi smo napisali razglednice. V popoldanskem času smo preizkusili tudi svoje ročne spretnosti. Večerno druženje smo zaključili s športnimi igrami, modno revijo in pravljico kateri je sledil skupinski objem. Pa lahko noč!

[widgetkit id=91]

Sreda, 6.5.2015:
Sredino jutro smo začeli z malo kasnejšim vstajanjem in hitrejšim urejanjem. Spoznali smo zdravlne rastline, ki jih gojijo na vrtu ob domu. Preizkusili smo se v šivanju in izdelali mošnjiček, v katerega smo dali rožmarin in ščepec modrosti. Z učiteljem Dejanom smo raziskovali organizme v okolici doma ter si jih nato pobliže ogledali s stereolupo. Naučili smo se veliko novih plavalnih veščin. Po večerji smo se odpravili v Lucijo na igrala. Večerni sprehod in pravljica za lahko noč sta nas hitro zazibala v svet sanj.

[widgetkit id=90]

Torek, 5.5.2015:
Zgodnjemu jutranjemu prebujanju je sledila jutranja telovadba z igrami. Pred zajtrkom smo pospravili in počistili bungalove. Sledil je zajtrk, kjer smo si nabrali nove energije, da smo se lahko odpravili na plavanje in spoznavanje solin ter morske obale. Zanimivost dneva je bila-posebno za nogometne navdušence-da so soline velike za 650 nogometnih igrišč s tribunami. Po večerji smo se odpravili na nočni sprehod do Portoroža, kjer smo si privoščili sladoled.

[widgetkit id=89]

Ponedeljek, 4.5.2015:
Po prvomajskih počitnicah smo se polni pričakovanj odpravili novim dogodivščinam naproti. Pot nas je vodila na Primorsko v Sečo pri Portorožu. V domu Burja so nas prijazno sprejeli in nas razvrstili po sobah in po skupinah. V popoldanskem času smo si ogledali primorsko pokrajino ter se preizkusili v plavanju. Več utrinkov pa si lahko ogledate na fotografijah.

2. razredi

[widgetkit id=88]

Dostopnost