03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

 

POVRATEK pred Medijske toplice je predviden  med 15.00 in 15.30.

 

 

ČETRTEK, 23. 1. 2020

Četrtkove aktivnosti:
– smučanje in priprava na petkovo tekmovanje
– rojstnodnevna torta za Nežo in Jerneja
– gradnja bivakov in zavetišč v gozdu
– zaključni ples

SREDA, 22. 1. 2020

Po pravici povedano me je bilo šole v naravi zelo strah, ampak brez razlogov. Tukaj je odlično. Program učiteljev je zelo aktiven in zabaven. Tudi hrana je zelo dobra čeprav pogrešam svoje bližnje, se tukaj počutim res lepo.

Anaya Gaja Vozel, 6. a

Hrana je zelo dobra! Vsaka aktivnost tukaj je zelo zabavna in nikoli nam ni dolgčas. Zelo všeč mi je tudi smučanje, prav tako tudi sobe.

Tjaša Ravnikar, 6.a

V šoli v naravi vsak dan do 13. ure smučamo, danes popoldan pa smo tudi plezali. Vsem je šlo zelo dobro. Hrana je tu zelo dobra, saj vsak dan po kosilu jemo sladico. Tu mi je všeč, zelo pa pogrešam svojo družino.

Maša Ceferin, 6.a

V smučarski šoli v naravi mi je zelo všeč. Danes sem po dolgem času spet plezala.

Tara Sešlar, 6.a

Danes zvečer se je morala vsaka soba pripraviti na nastop, v katerem smo se predstavili. Po domiselnih nastopih so imele učiteljice za nas pripravljene razne igre. Potem smo kot ponavadi poskrbeli za higieno in odšli spat.

Lea Gobovc in Pia Vidrgar, 6. b

TOREK, 21. 1. 2020

Prvi dan smo po smučanju odšli v svoje sobe in razpakirali prtljago. Kosilo je bilo dobro. Razdelili smo se v dve skupini (pravila v domu in pravila pri smučanju) ter se vmes zamenjali. Sledil je nočni pohod.
Lea Gobovc, 6. b
V torek smo se po smučanju spet razdelili v dve skupini, naš razred je imel nordijsko hojo. Učiteljica Jasmina nam je najprej pokazala sestavne dele palice za nordijsko hojo. Z njimi smo odšli na domsko igrišče in se naučili osnovne korake te zanimive športne aktivnosti.
Vadili smo različne načine nordijske hoje in se ustavili na točki, kjer nam je razgled segal do Avstrije. Po gozdni poti smo prišli do meje s sosednjo državo in se sprehodili na avstrijsko stran.
Ko smo prišli do doma, smo se igrali še tri zanimive igre s palicami.
Lina Kralj, 6. a
V šoli v naravi vsak dan smučamo. Včeraj smo se v moji skupini spoznavali in preverjali znanje smučanja. Kar nekaj nas je v najboljši skupini in danes smo veliko vadili brez palic.
Komaj čakam naslednje dni.
Jaka Grbec, 6. a

PONEDELJEK, 20. 1. 2020

Smučanje na Bukovniku je bilo uspešno prav za vsakogar. Po odličnem kosilu smo zapeli slavljenki Neži. Na večernem pohodu smo imeli še energijo za klepet – potem pa nočna tišina.

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da so učenci in učitelji spremljevalci srečno prispeli v CŠOD Ajda.

Dostopnost