03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

V torek, 29. novembra 2016, je v šoli potekal božično–novoletni sejem. V kratki kulturni prireditvi je obiskovalce pozdravil pevski zbor pod vodstvom učiteljice Elizabete Kotnik. Zapeli so nekaj pesmi, primernih za ta čas. Učenke so predstavile tri dobre može in praznike, ki že trkajo na vrata. Nato pa je ravnateljica vse prisotne povabila na sejem.

Sejem je potekal v šolski telovadnici. Obiskovalce sva vprašali, kako jim je všeč sejem. Njihovi odzivi so bili zelo pozitivni. Povedali so, da jim je zelo všeč, ker je sejem v telovadnici, saj je več prostora. Tudi izdelki so jim všeč, vendar bi lahko bilo še več ponudbe. Izdelki so super, ker jih učenci naredijo sami, vendar mi je bilo lansko leto bolj všeč. Učiteljice, ki so prodajale izdelke so povedale, da so presenečene, da je po izdelkih toliko povpraševanja. Kupcem so zelo všeč in so nad njimi navdušeni. Naši bivši učenci pa so kar po svoje povedali, da je sejem “fenomenalen.”

Za naslednje leto, pa so obiskovalci sejma predlagali še rokavice, še več naravnih krem in balzamov ter kopalno sol. Seveda pa je bila vsem všeč pogostitev.

Zoja Katarina Hlebec, 8.b

Ana Lavrin, 8.a

 

Vsem, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi sejma, se iskreno zahvaljujemo.

 

V imenu kolektiva in učencev OŠ Ivana Kavčiča

Dostopnost