03 56 70 200 tajnistvo@osik.si

»Ko zjutraj se zbudimo,

v šolo pohitimo.

V razredu bomo zbrani,

veseli, razigrani …

Pridruži se nam tudi ti,

v učilni naši zidani.« (M. R.)

Spoštovani starši/zakoniti zastopniki, drage učenke in učenci!

Z veseljem objavljamo, da v  ponedeljek, 15. februarja 2021, v šolske prostore ponovno vstopajo tudi učenci in učitelji od 4. – 9. razreda. Učenci od 1. – 3. razreda s poukom v šolskih prostorih nadaljujejo na enak način kot v tednu, ki je za nami.

Pouk bo potekal v okviru matičnih oddelkov. Varstvo po pouku je organizirano glede na prijave za učence od 1. – 3. razreda. Starše četrtošolcev in petošolcev naprošamo, da svoje otroke vključite v varstvo po pouku, če je le-to nujno potrebno. Interesne dejavnosti se v tem tednu še ne bodo izvajale.

Po pouku bo organizirano kosilo. Učenci so s ponedeljkom prijavljeni na šolsko prehrano. Morebitno odjavo od šolske prehrane ali prijavo opravite pravočasno preko eAsistenta.

Šolski prevozi z avtobusom in s kombijem bodo organizirani pred poukom in po pouku po že ustaljenem voznem redu. Za učence je na teh prevoznih sredstvih potrebna uporaba zaščitnih mask.

Ob ponovnem vključevanju učencev in učenk v izobraževanje v šolah se je potrebno zavedati, da je virus še vedno med nami in da lahko vsako neupoštevanje preventivnih ukrepov povzroči ponovno širjenje bolezni, zato vas prosimo, da vsi skupaj dosledno upoštevamo vse preventivne ukrepe.

Z ostalimi natančnimi navodili boste seznanjeni s strani razrednikov.

Veselimo se našega ponovnega srečanja v šoli.

                                                                                        Vodstvo šole

Dostopnost